Artık oyuncuya göre dizi çekiliyor

Usta sanatçı Deniz Oral, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada dizilerin artık senaryosundan karakter seçimine kadar başrol oyuncusuna göre şekillendiğini söyledi.

Artık oyuncuya göre dizi çekiliyor

RIDVAN DEMİR

TEK BELİRLEYİCİ BAŞROL

Hayat Kime Güzel adlı yeni oyunuyla Bursalıları selamlayan ünlü oyun Deniz Oral, Olay Çekirge’ye konuştu. Yakında Emre Karayel’le birlikte kamera karşısına geçtiği gençlik dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Oral, sektörle ilgili kendisini de şaşırtan değişimi anlattı. Artık dizilerin tamamen başrol oyuncusuna göre şekillendiğini belirten Oral, ‘Eskiden yapımcı kadrosunu oluşturur diziyi çekerdi. Şimdi ise kanal başrol oyuncusunu belirliyor, sonra dizinin konusu bile o ünlü yıldıza göre uyarlanıyor’ dedi.

TÜRKÜ ALBÜMÜ YAPACAK

Öte yandan Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Mucize 2 Aşk’ta rol alan Deniz Oral, çıkaracağı türkü albümüyle müzik dünyasına adım atacağını açıkladı. 2010 yılında bir deneme yaptığını ancak içine sinmediğini dile getiren sanatçı, ‘Müzik çok farklı bir platform. 2010 yılında çalıştığım prodüktörle frekanslarımız pek uymadı. Ama bu kez daha iddialıyım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X