Artık söz seyircinin

17 yıl önce yazıp, yönettiği ve başrolünü oynadığı ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’dan oluşan Karakomik Filmler’in galasını önceki akşam gerçekleştiren Cem Yılmaz, başarısının takdirinin artık seyircisinde olduğunu söyledi. 

Artık söz seyircinin

KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM

Cem Yılmaz’ın Türk sinemasına yeni bir soluk getirmeyi hedeflediği iki farklı filmden oluşan yeni yapımı ‘Karakomik Filmler’, önceki akşam gerçekleşen galayla ilk kez seyirciyle buluştu. ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’yı seyirciyle birliket izleyen Yılmaz, “Uzun yıllardır beraber çalıştığımız arkadaşlarımız dışında aramıza yeni katılan arkadaşlarla gurur duyuyorum. Bu yetenekli insanlarla çalıştığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Söz artık seyircinin” dedi. 

KARAKTER BAZLI HİKAYELER

Dört arkadaşın kaçamak yapmak isterken kendilerini bir maceranın ortasında bulacağı ‘Kaçamak’ ve feribotta garsonluk yapan Ayzek’in öyküsünün anlatıldığı ‘2 Arada’, Türk Sinemasında ilk kez birbirinden konu, karakter, mekan ve müzik olarak tamamen bağımsız iki filmi aynı seansta izleyiciyle buluşturuyor. Cem Yılmaz, 17 yıl önce yazıp beklettiği Karakomik Filmler’i “Daha dramatik, acı-komik ve karakter bazlı hikayeler” olarak tanımlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X