Artık starlar sokaktan çıkıyor!

Yeni filmi ‘Aykut Enişte’nin galası için rol arkadaşları Melis Babadağ ve Mekin Sezer’le Bursa’ya gelen Cem Gelinoğlu, dijital dünyanın sinemayı da değiştirdiğini söyledi. 

Artık starlar sokaktan çıkıyor!

EMRE AKDEMİR

YETENEKLİ OLANLAR KALACAK…

Sosyal medya fenomeni olarak ünlendikten sonra sinemadaki başarısını kanıtlayan Cem Gelinoğlu, yeni filmi ‘Aykut Enişte’nin Bursa galası için dün Korupark AVM’deydi. Galada konuşan Gelinoğlu, ‘Sosyal medyadan ünlünen biri olarak insanlar bizi kabul ettiler. Bu önemli. Çünkü gençler artık kendi yetenekleriyle sokaktan da starların çıkabildiğini gördüler. Dijital dünya çok ilerliyor. Daha yeni şeyler çıkacak ama yetenekli olanlar kalacak’ dedi.

SENARYOYU BİTİRMEDEN TAMAM DEDİM

Filmin güzel oyuncusu Melis Babadağ ise film teklifi geldiğinde daha senaryonun tamamını okumayı bitirmeden kararını verdiğini söyledi. Babadağ, ‘Aykut Enişte’yitamamlamadan bu işin süper olduğuna karar verdim’ dedi. Filmde rol alan usta sanatçı Ahmet Mekin’in torunu Mekin Sezer de Bursa galasında seyirciyle buluştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X