Artvinliler Vakfı’nda yönetim değişti

Bursa Artvinliler Vakfı’nda yönetim değişti. CHP milletvekilliği aday adaylığı sebebiyle başkanlık görevinden istifa eden Güngör Şahin’in yerine Osman Nuri Başaran getirildi.

Artvinliler Vakfı’nda yönetim değişti

Artvinli Dr. Yavuz Yenidünya tarafından 1996 yılında kurulan Artvinliler Vakfı’nın 6. başkanı görevi devraldı. Pek çok emektara plaket verilen toplantıda açıklama yapan Güngör Şahin, “Sizlerinde destekleriyle daha çok öğrenciye burs vereceğiz. Bu kurum Artvinlilerin gururudur. Bugüne kadar sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkacağız” dedi. 

Başkanlığa getirilen Osman Nuri Başaran ise, “Vakfımız dayanışmayı ve paylaşmayı şiar edinmiştir. Kuruluşumuzdan bugüne üniversite öğrencilerine burs veriyoruz. Her yıl yüzün üzerinde öğrenciye burs veriyoruz. Ramazan aylarında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyor, engelli vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Maddi manevi desteklerini esirgemeyen severlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki hedeflerimiz, öğrencilerimize daha geniş imkanlar sunmak ve Artvin’imizi tanıtmak için projeler geliştirip gerçekleştirmektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X