‘Aşık olmayı bilmiyorum’

Birce Akalay, katıldığı söyleşide ‘Aşk bir kere mi yaşanır’ sorusuna iki kez evlenip boşandığını hatırlatarak samimi bir cevap verdi. 

‘Aşık olmayı bilmiyorum’

Güzel oyuncu Birce Akalay, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi’nin düzenlediği söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı. 

Bir öğrencinin ‘Gerçek aşkın bir kez mi yaşandığına inanıyorsunuz?’ sorusuna samimi bir yanıt veren Akalay, eski eşleri Murat Ünalmış ve  Sarp Levendoğlu’na gönderme yaparak, ‘Cevabını bilmiyorum. Çünkü çok yanlış birine soruyorsun. Bir kere yaşandığına inanıyor olsam neden iki defa evleneyim? Belki de hissettiğim şeyin aşk olduğunu düşünüyorum ama o aşk değil. O yüzden evlenip evlenip boşanıyorum’ dedi.

ESKİ EŞİNE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Sarp Levendoğlu’yla dizi setinde tanışan Birce Akalay’a eski eşinin canlandırdığı rolden ne derece etkilendiği de soruldu. 

Akalay, ‘İyi bir oyuncu olması, mesleki olarak zeki ve işini iyi yapan bir insan olması tabii ki karakteristik bir özellik. Ama bunun oynadığı rolle uzaktan yakından alakası yok’ dedi. 

Akalay, bir yandan sorulara cevap verirken, diğer yandan gençlerin gerçekten bunları merak edip etmediğini de sorguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X