Asist Dzsudzsak gol Tomas Necid

Yeşil beyazlılar, Kasımpaşa’yı deplasmanda en son Ertuğrul Sağlam döneminde dize getirmişti. 

Asist Dzsudzsak gol Tomas Necid

Bursaspor, yarın ligde çok kritik bir Kasımpaşa maçına çıkacak. Mustafa Denizli yönetimindeki rakibi yenerek biraz olsun rahat bir nefes almak isteyen yeşil beyazlılar, İstanbul temsilcisini deplasmanda en son Tomas Necid’in kafa golüyle 1-0 mağlup etmişti. 24 Ekim 2015 tarihindeki maçta Balazs Dzsudzsak’ın ortasını iyi değerlendiren Çek forvet, yeşil beyazlılara galibiyetini getirmişti. O dönem Bursaspor’un başında Ertuğrul Sağlam vardı. 2016-2017 sezonunda İstanbul’daki maçı 4-0 kaybeden Bursaspor, geçen sezon ise rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 

5-3’LÜK MAÇ VAR

Maçın büyük bir bölümünü 2-0 geride götüren yeşil beyazlılar, son dakikalarda Ertuğrul Ersoy ve Aziz Behich’in attığı gollerle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Bursaspor ligin ilk yarısında Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan mücadeleyi ise 2-1 kaybetmişti. İki takım arasında 2014-2015 sezonunda Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadele ise Kasımpaşa’nın 5-3 üstünlüğü ile tamamlanmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X