Askeri araç kaza yaptı: 1 ölü

İzmir’in Aliağa ilçesinde, askeri servis otobüsüyle tüp taşıyan kamyonet çarpıştı. Meydana gelen kazada kamyonet sürücüsü hayatını kaybederken, servis aracındaki 4’ü asker 5 kişi yaralandı.

Askeri araç kaza yaptı: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde eski Foça yolu Bahadır Boğazı olarak adlandırılan bölgede meydana geldi. İddiaya göre, boş tüpleri dolu tüplerle değiştirmeye gitmekte olan 35 AS 5152 plakalı Okan Açıkalın (26) yönetimindeki kamyonet, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir anda kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen kamyonet, İzmir istikametinden Foça istikametine gitmekte olan Erdoğan K. yönetimindeki 35 S 90479 plakalı askeri personelleri taşıyan sivil servis otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada hızla savrulan kamyonet, bir zeytin ağacına çarparak durabildi.

Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü feci kaza sonrasında, olay yerine çok sayıda polis, jandarma, ambulans ve kaza kırım ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, kazada kamyonet içerisinde sıkışan sürücüsü Okan

Açıkalın (26)’ın hayatını kaybettiği tespit etti. Askeri servis otobüsünde bulunan otobüs şoförü Erdoğan K. ve 4 asker ise yaralandı.

Yaralı askerlere ilk müdahale, 112 Acil servis ekipleri tarafından olay yerinden yapılırken, askerler hemen ambulanslarla Foça Devlet Hastanesi ve askeri revire sevk edildi.

Öte yandan, kazada kamyonet sürücüsü Okan Açıkalın’ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları ise fenalık geçirdi.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X