Aslan`ın zor oyunu

Sarı kırmızılılar Londra`daki Emirates Stadı`nda TSİ 21.45`te başlayacak karşılaşmadan en azından beraberlikle ayrılarak iddiasını sürdürmek istiyor.

Aslan`ın zor oyunu
UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, D Grubu’ndaki ikinci maçına bu akşam İngiltere’de çıkacak.
 
İstanbul’da Belçika temsilcisi Anderlecht ile 1-1 berabere kalarak Devler Ligi’ne 1 puanla başlayan sarı kırmızılılar bu akşam Arsenal karşısında galibiyet arayacak.
 
Londra’daki Emirates Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Gianluca Rocchi yönetecek.
 
Gianluca Cariolatı ve Alessandro Giallatini’nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Alessandro Costanzo, ilave yardımcı hakemleri ise Antonio Damato ve Paolo Valeri olacak.
 
FİNALDEN SONRA İLK BULUŞMA
 
Galatasaray, 1999-2000 sezonu UEFA Kupası Finali sorası Arsenal ile 14 yılı aşan bir sürenin ardından tekrar karşılaşacak. Türk futbol tarihinin ilk Avrupa kupasını müzesine götürürken Arsenal’ı saf dışı bırakan Cim Bom, İngiliz ekibiyle ikinci kez karşı karşıya gelmiş olacak. Son iki yılda da Şampiyonlar Ligi’nde yer alan Galatasaray, 2012-13 sezonunda son sekiz takım arasına kalmayı başarmış ve çeyrek finalde Real Madrid’e elenmişti.
 
21.45 Smart Spor/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X