Atanasov Eljif Elmas gibi olur mu?

Geçtiğimiz sezonun başında Akademija Pandev Kulübü’nden alınan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe’nin Eljif’e uyguladığı sistem örnek alınacak. 

Atanasov Eljif Elmas gibi olur mu?

Yeni sezonda Spor Toto 1.Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor, önemli yıldızlarını kaybederken gençlerden kurulu mevcut kadro değeri de 10 milyon Euro’nun altına düştü. Bu sezon altyapı ve genç oyuncularına yönelik çalışmaları bulunan yeşil-beyazlı kulüpte en önemli stratejiyi ise genç oyuncuların kazanımı oluşturuyor. Bunun için ilk akla gelen isimlerden biri de Jani Atanasov. Geçtiğimiz sezonun başında Akademija Pandev Kulübü’nden alınan 19 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçeli Eljif Elmas modeli izlenecek. 

3 MAÇA ÇIKTI

Geçen sezonun önemli bir bölümünü U21 Takımı’nda geçiren ve Süper Lig’de sadece 3 maçta görev alan orta alan oyuncusunun bu sezon daha fazla süre şansı bulması ön görülüyor. Böylelikle kendini göstermesi beklenen oyuncunun, bonservis değerini de artırması planlanıyor. Fenerbahçe´nin 180 bin Euro’ya transfer ettiği Eljif Elmas da, ilk sezonunda 5’i lig olmak üzere toplam 7 maça çıkabilmiş,  ancak geçen sezon toplam 40 maçta görev alarak kendini göstermişti. 19 yaşındaki oyuncunun değerini 100’e katlayarak Napoli´ye transfer olması bekleniyor. Atanasov da, yeşil beyazlı ekipteki ilk sezonunda sadece 3 Süper Lig maçında görev aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X