Atv’nin dizisine tepkiler üst üste geliyor! ‘İyice cıvıttınız’

Dizinin şu ana kadar 28 bölümü ekrana geldi. 18 Nisan’da 29. bölüm izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz haftalara kadar büyük beğeniyle izlenen diziye yönelik eleştiriler artmaya başladı.

Atv’nin dizisine tepkiler üst üste geliyor! ‘İyice cıvıttınız’

Birçok yapımda olduğu gibi sezon finaline doğru ilerleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bazı konuların sakız gibi uzatılması izleyicileri rahatsız etti.

18 Nisan Perşembe günü yayınlanacak 29. yeni bölümle birlikte bu eleştirilerin daha da artması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova işi iyice cıvıttı! atv’nin dizisine tepkiler üst üste geliyor!

Peki izleyiciler neden tepkili?

İzleyici yorumlarında dizinin artık sıkmaya başladığına yönelik mesajlar dikkat çekiyor.

Eskisi kadar ilgiyle beklemediklerini belirten izleyicilerin en çok da Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Müjgan karakterine yönelik tepkisi olduğu gözlemleniyor.

İzleyiciler Hünkar ve Fekeli’nin bile birleştirildiğini ancak Yılmaz ile Züleyha’nın hala birleşmediğini belirterek tepki gösteriyor.

Dizide senaryo sorunları oluşmaya başladı ve izleyiciler artık Bir Zamanlar Çukurova dizisinin eski tadında olmadığı eleştirilerini yapmakta.

“Artık iyice cıvıttınız” diyen bir izleyici Züleyha ve Yılmaz’ın birleşmesi gerekirken Fekeli ve Hünkar’ın aşkının saçmalık olduğu düşüncesinde…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X