Av Komisyonu’ndan önemli kararlar

Büyükorhan’da Kaymakam Kutsal Baytak başkanlığında gerçekleştirilen 2018-2019 av sezonu komisyonu toplantısında önemli kararlar alındı.

Av Komisyonu’ndan önemli kararlar

AYDIN KURMUŞ

Büyükorhan Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Kutsal Baytak, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayrettin İnal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Recai Arvas, İlçe Spor Müdürü Gökhan Arslan, Jandarma yetkilileri, Büyükorhan Orman İşletme Şefliği, Doğa Koruma Milli Parklar Bursa Şube Müdürlüğü yetkilileri ve avcılar katıldı.

Toplantıda Büyükorhan sınırları içerisinde av hayvanlarının korunması, yabani hayvanların üreme süreleri, genel ve devlet av alanları, ava kapatılan avlaklar, yaban hayatı yerleştirme sahaları, 2018-2019 av sezonu öncesi doğaya yeniden yaban hayatı yerleştirme faaliyetleri, avcıların avlanma ile ilgili dikkat etmeleri gereken hususlar, usulsüz avlanma ile ilgili yapılacak idari ve cezai işlemler konuları görüşüldü. 

Kaymakam Kutsal Baytak, ilçede avlanmasına izin verilen av hayvanları ve limitleri, avlanma süreleri, koruma altına alınan av hayvanları, yasaklanan avlanma usul ve şekilleri, araç ve gereçleri hakkında kararlar alındığını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X