Avlu final mı yapıyor?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Star TV’nin sevilen dizisi Avlu’nun final yapacağı iddiaları ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Avlu final mı yapıyor?

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Star TV’nin Limon Film imzalı, başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın paylaştıkları Avlu diziyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte Koloğlu’nun yazısının ilgili bölümü:

AVLU’ DİZİSİ NE OLACAK?

“Bir okurum sordu. Ben de ‘Avlu’ dizisiyle ilgili bir yoklama yapayım dedim. Tartışmasız oyuncu kadrosu ve şu an yayındaki ‘standart Türk dizileri’nin dışında bir deneme olarak takdir edilesi projeydi. Evet, sert bir yapımdı.

Uyarlama olmasına karşın, ‘özgün anlatımını’ yakalamıştı. Zengin ile fakir hikayelerine alışmış izleyiciyi tavlamak kolay değildi, onu yaptılar. “Bu sezon devam edecek. Ama yeni sezonun garantisi yok” diye bir duyum aldım. Kararı, Limon Yapım verecek. İnternet de olasılıklardan biri… Hatta başka kanal zayıf bir ihtimal olsa da, seçenekler arasında yer alıyor.

Özetle; yeni sezonda ‘Avlu’, Star TV’de olmayacak, belki de final yapacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X