Avukatın sır ölümü

Bursa Barosu avukatlarından Murat Karaman’ın cesedi kaybolduktan 10 gün sonra Doğancı Barajı’nda bulundu.

Avukatın sır ölümü

Avukat Murat Karaman’ın eşi Asiye Karaman, eşinin kayıp olduğunu polise bildirdi. 10 gündür aranan Av. Murat Karaman’ın cesedi Orhaneli Yolu üzerinde Doğancı Barajı kenarında kayalıklar üzerinde bulundu. 

 

Karaman’ın cesedini gören bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma , geniş önlemler aldıktan sonra durumu Savcılığa bildirdi. Savcının incelmesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Karaman’ın cesedi üzerinde yapılacak otopsinin ardından intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu netlik kazanacak.

Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, Av. Murat Karaman’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Çok üzüldüm. Nedeni ne olursa olsun intiharsa eğer ölümü seçmesini hiç doğru bulmam. Sorunlarını çözmeyi, yaşamayı denemeliydi. Çok sarsıldım. Yakında nedenlerini daha ayrıntılı öğreneceğiz. Sorunlarıyla ilgili herhangi bir bilgi bize gelmedi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X