Avustralya’da hayat normale dönüyor

Koronavirüs ile mücadelede 39’uncu günde de yeni vaka kaydetmeyen Avustralya şehirlerinden Melbourne, Formula 1, Avustralya Açık Tenis Turnuvaları ve Guns’n Roses konseri gibi önemli organizasyonları 2021 yılı takvimine aldı.

Avustralya’da hayat normale dönüyor

Avustralya’da Kovid-19 salgınında en çok vaka ve ölüm oranının görüldüğü Victoria eyaletinde 39’uncu günde de yeni vaka kaydedilmedi. Son haftalarda alınan olumlu sonuçların ardından koronavirüs nedeniyle alınan tüm kısıtlamaların büyük ölçüde esnetildiği eyalette, hayat yavaş yavaş normale dönüyor. Başkent Melbourne’ün yeni yılda birçok spor ve kültür-sanat etkinliği düzenleyeceği duyuruldu.

The Economist Intelligence Unit adlı araştırma şirketi tarafından 7 kez üst üste dünyanın en yaşanabilir kenti seçilen Melbourne, 2021 yılında dünyanın en büyük motor sporu organizasyonu kabul edilen Formula 1 ve tenisin en iyi sporcularının bir araya geldiği Avustralya Açık Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Melbourne’de ayrıca dünyaca ünlü rock grubu Guns’n Roses konseri ve ilk olarak 1889 yılında Fransa’da sahnelenmesinin ardından dünya çapında üne kavuşan Moulin Rouge müzikali de yeni yılda izleyiciyle buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X