Ayağı kırılmamış, vurulmuş!

Silahlı saldırıya uğradığını anlamadı! Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kişi, kimliği belirsiz kişiler tarafından ayağından vuruldu. Yaralı şahıs vurulduğunu fark etmeyerek ambulans ekibine “Ayağım kırıldı” dedi.

Ayağı kırılmamış, vurulmuş!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kişi, kimliği belirsiz kişiler tarafından ayağından vuruldu. Yaralı şahıs vurulduğunu fark etmeyerek ambulans ekibine “Ayağım kırıldı” dedi.

Olay, İzmit’in Kozluk mahallesi Şehit Er Tezcan Sürek sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Kenan K. isimli şahıs tedavi olduğu özel hastaneye gitmek üzere evinden ayrıldı. Evinin önündeki merdivenlerden indiği sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından ayağına ateş edilen Kenan K., bir anda dengesini kaybederek yere yığıldı. 112 Acil sağlık ekiplerine kendisi haber veren Kenan K.’nın, telefonuna bakan çağrı görevlisine “Yere düştüm. Sanırım ayağım kırıldı” dedi. Yaralı kişinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralıya yapılan ilk müdahalede Kenan K.’nin ayağından vurulduğu belirlendi.

Bilinci yerinde olan Kenan K., 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmadan önce polise olay yerinde verdiği ifadesinde, “Merdivenlerden indiğim sırada bir patlama sesi duydum. O sesten korkarak merdivenden düştüm. Yuvarlandıktan sonra ayağımda büyük bir acı hissettim. Ayağımın kırıldığını düşünerek 112’yi aradım” dediği öğrenildi.

112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı Kenan K.’yı İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Polis, olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesine başvurdu, ateş eden şahsı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X