Ayakkabı sektörünün kalbi Bursa’da atıyor

Büyükşehir Belediyesi ve Network Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen ve Türkiye’deki ayakkabı üreticileri ile tedarikçileri aynı çatı altında buluşturan 3. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı, kapılarını açtı.

Ayakkabı sektörünün kalbi Bursa’da atıyor

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aydan, Bursa Ayakkabıcılar Odası Başkanı İbrahim Aytekin, BTSO Ayakkabı ve Deri Ürünleri Komitesi Başkanı Mümin Çelik ve Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker katıldı. Fuarın açılışında konuşan Başkan Aktaş, 3. BURSAF’ın ‘ülke ekonomisinin durağan süreçten geçtiği bir dönemde’ Bursa’nın önemli bir iddiası olduğunu belirterek, fuarda yapılan üretimlerin ve bu alanda Türkiye’nin farkının bariz şekilde hissedildiğini kaydetti.

Aktaş, “İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda organizasyonumuz katlanarak yoluna devam edecek. Bursa, her ne kadar tekstil, otomotiv, ahşap ve turizmle anılıyor olsa da bu sektör ile ilgili de ciddi potansiyelimiz var. Ayakkabı ve deri sektöründe Bursa’nın yanı sıra Türkiye’nin de önemli bir hinterlandı bulunuyor” dedi.  Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan da benzer etkinliklerin Bursa’nın ticaret merkezi olma konumunu daha da güçlendirdiğini ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X