Aybaba: Golümüz iptal olduktan sonra…

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor’un teknik direktörü Samet Aybaba, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Aybaba: Golümüz iptal olduktan sonra…

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, futbolcularının birlikte oynamamaktan kaynaklı sorunları olduğunu belirtti.

Takımının iyi işler yaptığı anda VAR sistemi ile ikinci gollerinin iptal edildiğini ifade eden Aybaba, “Golümüz iptal olduktan sonra takımda düşüş başladı. Rize’de değişiklik var. Taraftar takımlarında coşku görmek istiyorlar. Seyirci desteği ile rakip bizden iyi oynadı. Son dakikalarda iyi oynadık. Topumuz direkten döndü. Biz böyle oynamaya devam edeceğiz. Birlikte oynamamaktan kaynaklı sorunlarımız var. Bunlara çalışacağız ama artık kazanmamız lazım.” diye konuştu. 

“İki hafta canımız yandı”

VAR uygulamasına saygı duyduklarına dikkati çeken Aybaba, “İki hafta canımız yandı. Kimse bizim hakkımızı yemesin, biz de kimsenin hakkını yemeyelim. Keyif alalım, sonunda herkes haklı olsun. Uygulama bir yıl devam etsin. Sonunda kime faydalı, kime zararlı geldi tartışırız.” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X