Aydın Sağlık-Sen’den Üyelerine İndirimli Eğitim İmkanı

Sağlık-Sen Aydın Şubesi, imzaladığı protokol ile Sağlık-Sen üyelerinin çocuklarına indirim eğitim imkanı sağladı. Sağlık-Sen Aydın Şubesi ile Özel…

Aydın Sağlık-Sen’den Üyelerine İndirimli Eğitim İmkanı

Sağlık-Sen Aydın Şubesi, imzaladığı protokol ile Sağlık-Sen üyelerinin çocuklarına indirim eğitim imkanı sağladı. Sağlık-Sen Aydın Şubesi ile Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol törenine Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer, Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesi Temsilcisi Levent Dönmez ve okul idarecileri katıldı. Yapılan protokol neticesinde Sağlık-Sen üyelerine özel indirim sağlandı. Sağlık-Sen’in hizmet sendikacılığı anlamında sosyal projelerine devam ettiğini ifade eden Şube Başkanı Baki Karaer, “Aydın Sağlık-Sen Yönetim Kurulu olarak, Özel Aydın Bilgi Anadolu Lisesiyle imzaladığımız protokol 2015-2016 eğitim öğretim sezonunu kapsıyor. 1 yıl süreyle geçerli olarak bu protokolün imzalanmasının ardından Sağlık-Sen referansıyla kuruma müracaat eden her öğrenciye eğitim bedeli üzerinden yüzde 20 oranında indirim hakkı tanınacaktır. Lise öğrencilerimize ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X