Aydın ‘talihlilerini’ arıyor

Milli Piyango’nun Yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin 4 ortağından 2’sini kazanan Aydınlı talihliler ortaya çıkmadı.

Aydın ‘talihlilerini’ arıyor

Büyük ikramiyenin isabet ettiği biletlerin, Aydın’ın Didim ve Nazilli ilçelerinin yanı sıra seyyar bir piyango bayisi tarafından Denizli’de satılmış olabileceği iddia edildi. 

Didimli seyyar piyango bayisi İbrahim Türklü, “2692160” numaralı biletlerden birinin ilçede satıldığı iddiaları üzerine, verdiği biletlerden 3’üne teselli ikramiyesi çıktığını söyledi. 

Vatandaşların sürekli talihli vatandaşı sorduğunu ifade eden Türklü, “Aydın’a büyük ikramiyenin 2’si çıkınca, insanlar merak içinde kaldı. Sürekli sorup talihlinin kimin olduğunu öğrenmeye çalışıyorlar. Ancak ben biletin Kuşadası veya Söke’de satıldığını düşünüyorum” dedi. 

Öte yandan, talihlilerden birinin yaşadığı öne sürülen Nazilli’den Uzun Çarşı seyyar piyango bayisi Musa Kebinç, 6 yıldır bilet sattığını, Aydın’ın ilk defa bu kadar şanslı olduğunu kaydetti.

Büyük ikramiyenin isabet ettiği biletleri satın alanların hala ortaya çıkmaması nedeniyle insanların merak ettiğini ifade eden Kebinç, “Biz bayiler de çok merak ediyoruz. Talihliler ortaya çıkana kadar söylentiler sürecektir” ifadelerini kullandı. 

Nazilli’de 22 yıldır bilet satan seyyar piyango bayisi Pakize Eker de 22 yıl önce yine Aydın’a büyük ikramiye çıktığını ifade etti.

Denizli’de de meraklı bekleyiş var

Gaziantepli seyyar piyango bayisi Hacı Ali Sümer’in, Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği 2692160 numaralı çeyrek bileti Aydın’dan alıp Denizli’de sattığını iddia etmesi üzerine kentte talihli arayışı başladı. 

Milli Piyango bayisi Celil Çobanoğlu, Aydın’dan kendisinin de Milli Piyango bileti aldığını ve Denizli’de sattığını söyledi.

Aydın’dan gelen seyyar bayilerin de Denizli’de bilet satışı yaptığını ifade eden Çobanoğlu, “Aydın’dan gelen bileti Denizlili şanslı birisi almış olabilir. Ama biz mi sattık başka bir bayi mi sattı, bilemiyoruz. İnsanlar merak ediyor. İnşallah bu parayı kazanan insan hayırlı yerlerde harcar” dedi.

Milli Piyango bayisi Ceyhan Çobanoğlu da talihlinin 10-15 gün içinde ortaya çıkabileceğini söyleyerek, “Geçen yıl 1 milyon lira ikramiye verdim, bu yıl daha kontrol etme şansım olmadı” şeklinde konuştu.

Yılbaşı Özel Çekilişi için bilet alan Yusuf Barlas, “Amortiler vardı, onları değiştirdim. Keşke bana çıksaydı, sıkıntılarımızı giderirdik, ihtiyaçlarımızı karşılardık. Ama maalesef öyle olmadı” dedi.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletini kontrol eden Serhat Delikara da büyük ikramiyenin isabet ettiği biletle aynı seri numarasından bilet satın aldığını kaydederek, “Bu bilet de Aydın’dan ve amorti çıktı. Kuvvetle muhtemel ikramiye isabet eden bilet de Denizli’de satıldı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X