Ayrılmak üzere olduğu eşini 9 yerinden bıçakladı

Mersin’de bir kişi, ayrılmak üzere olduğu karısını 9 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Ayrılmak üzere olduğu eşini 9 yerinden bıçakladı

Edinilen bilgiye göre, İbrahim K. adlı şahıs, merkez Yenişehir ilçesi Hürriyet Mahallesi’ndeki özel bir okulda temizlik görevlisi olarak çalışan eşi Gülizar K. (35) ile okulun önünde tartıştı. Çıkan tartışma sonrası öfkesine hakim olamayan İbrahim K., üzerinde taşıdığı bıçakla eşini 9 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Ağır yaralanan 1 çocuk annesi kadın, olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Gülizar K.’nin, ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bu arada, olayın ardından kaçan şüpheli İbrahim K. ise, polisin çalışması sonucu suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan zanlının, ilk ifadesinde, karısı ile ayrılmak üzere olduğunu, mal paylaşımı nedeniyle aralarında tartışma çıktığını, eşini bu yüzden bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X