Aytaç Kara G.Saray’a mı?

Sarı kırmızılı yönetimin, tecrübeli futbolcuya ‘Bonservisini al, görüşelim.’ dediği belirtildi.

Aytaç Kara G.Saray’a mı?

Bursasporlu futbolcuların talipleri çıkmaya devam ediyor. Konyaspor ve Denizlispor’un radarında olduğu belirtilen Aytaç Kara’yı Galatasaray’ın da istediği belirtildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in onay verdiği Aytaç için sarı kırmızılı yönetimin şartı bulunuyor. Bursasporla 1 yıl daha anlaşması bulunan Aytaç’a ‘Bonservisini al, görüşelim’ diyen Galatasaray yönetimi, transferi bu şekilde bitirmeyi düşünüyor. 

6 GOL ATTI 

Geçtiğimiz sezondan yaklaşık 2 milyon 400 bin TL alacağı olan Aytaç Kara ise buna karşılık bonservis sorununu halletmeyi düşünüyor. Deneyimli krampon, geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 32 maçta 6 gol atarken, 2 asist yaptı. Aytaç, bilindiği gibi geçten sezon yeşil beyazlıların en skorer ismi olmuştu. 26 yaşındaki oyuncu daha önce Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Eskişehirspor ve Altay kulüplerinde forma giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X