Ayyar Hamza oyununa yoğun ilgi

İnegöl Belediye Tiyatrosu, ramazan etkinlikleri kapsamında Ayyar Hamza yetişkin tiyatro oyunuyla ilçe halkının karşısına çıktı. Heykel meydanında oynanan oyuna ilgi büyük oldu.

Ayyar Hamza oyununa yoğun ilgi

Düzenlenen farklı etkinliklerle dolu dolu bir ramazan ayının geçirilmesini sağlayan İnegöl Belediyesi, cumartesi akşamı sanatı sokağa taşıyarak Atatürk Anıtı önündeki alanda ilçe halkını tiyatro gösterisiyle buluşturdu.

İnegöl Belediye Tiyatrosu’nun sahnelediği ve daha önce Beşinci Mevsim KSM’de de izleyicilerin beğenisine sunulan “Ayyar Hamza” isimli oyun, izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. 

21.30’da başlayan oyuna ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Alanı dolduran yaklaşık 200 kişilik grup, İnegöl Belediye Tiyatrosunun sahnelediği oyunu ilgiyle takip etti. 2 perdeden oluşan gösteride, Ayyar Hamza isimli kişinin çevirdiği türlü oyunlar izleyiciye aktarıldı. 

Tiyatro gösterisini Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’de izlerken, ayrıca oyunun son bölümünde Belediye Başkanı Alper Taban’da alana gelerek vatandaşlarla buluştu. 

Gösterinin bir bölümünü izleme imkanı bulan Taban, oyunun sonunda sahneye çıkarak vatandaşlara hitaben kısa bir selamlama konuşması yaptı. Taban, ramazan etkinliklerinden bahsettiği konuşmasında; “İnegöl Belediyesi olarak ramazan ayı boyunca farklı etkinlikler yapmaya çalıştık.

Biliyorsunuz geçmişte ramazan sokağı uygulaması yapıyorduk, onu bitirdik. Yenilikler yapıldı ve şimdi camilerimizde programlar düzenliyoruz. 9 farklı camimizde hafızlarımızı getirerek programlar tertip ettik.

Yine iftar sofraları, sahur sofraları kurarak vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalıştık. Bu akşam da tiyatro gösterisiyle sizlerle birlikteyiz. Oyuncu ekibini tebrik ediyorum, sizlere de bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X