Azim ve şevkle başladık aynı heyecan ile bitiriyoruz

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı bu hafta sonu yapılacak olan seçimle yeni başkana bırakmaya hazırlanan Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt, son meclis toplantısında veda etti.

Azim ve şevkle başladık aynı heyecan ile bitiriyoruz

CEMAL KIRGIZ 

Akıt konuşmasında, 31 yıllık yönetim kurulu başkanlığında 300’ün üzerinde meclis toplantısına katıldığını ifade etti. 1957 yılında odaya kayıt olduğunu belirten Kemal Akıt, 1968 yılında meclis üyesi olduğunu kaydetti. 

Kemal Akıt, “Azim ve şevkle başladık, aynı heyecan ile bitiriyoruz. Bu şerefli görevde başarılı olduysak, meclis başkanlarım, meclis üyelerimiz, yönetim kurulunda görev almış tüm arkadaşlarım ve en çok da cefakâr ve çalışkan personelimin başarısıdır. Her şeyi devletten beklemedik, gerektiğinde devlet kurumlarına ve milli eğitime yüzde 100 destek verdik.

Odamızı hiçbir partinin paydaşı yapmadık. Türkiye’nin ilk özel limanı yapımında, serbest bölgenin kurulmasında yüzde 100 çabam ve desteğim olmuştur.

Demiryolunun limanlar bölgesine bağlanması için büyük çabam ve gayretim oldu. Bugün hizmet verdiğimiz bu modern binayı her türlü teknolojik altyapı ile donattık ve onlarca yıl hizmet etsin diye tasarladık.

Kalite yönetim sistemi, akreditasyon sistemi, elektronik belge yönetim sistemi, elektronik belge dağıtım sistemi, harç takip sistemi ve daha birçok ileri teknoloji uygulamayı bizden sonra görevi devralacak arkadaşlarımıza bırakmanın da haklı gururunu yaşıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X