Aziz Behich için istenilen bonservis ücreti belli oldu

Sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak istemeyen 27 yaşındaki tecrübeli sol beke talip olan Hollanda Ligi lideri PSV Eindhoven’in elini cebine atması bekleniyor.

Aziz Behich için istenilen bonservis ücreti belli oldu

Geçtiğimiz sezon 31 maçta attığı 5 gol ve 2 asistlik performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Bursaspor’un yıldız oyuncusu Aziz Eraltay, yuvadan uçmak üzere. Haziran ayında Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda Avustralya Milli Takım formasını başarılı bir şekilde giyen tecrübeli sol bek, Hollanda Ligi’nde lider olan PSV Eindhoven’in radarına girdi. PSV Eindhoven’un, Aziz Behich’in transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.  

Sözleşme uzatmıyor

Menajeri tarafından gelen bu teklif karşısında Bursaspor yönetiminin tecrübeli sol bek için belirlediği bonservis ücretinin 2,5 milyon Euro olduğu öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetimin 30 Haziran 2019’da bitecek sözleşmesini uzatmak istemeyen 27 yaşındaki yıldız oyuncuyu satmayı kafaya koyduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde alacakları için ihtar çeken Aziz Behich’in Hollanda’da oynamaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X