Aziz Kocaoğlu’ndan flaş açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Tüm Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir ayrı gayrıya girmeden adaylarımızın arkasında kenetlenmelidir.” ifadesini kullandı.

Aziz Kocaoğlu’ndan flaş açıklama

Kocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, parti içerisinde aday belirleme süreci öncesinde yaşanan demokratik mücadelenin bugünden itibaren sonlandırılması gerektiğini vurguladı.

31 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Kocaoğlu, şunları kaydetti:

“Başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tunç Soyer olmak üzere tüm belediye başkan adaylarımızla durup dinlenmeden çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeli ve partimizin bayrağını yukarı, daha yukarı taşımalıyız. Fikir ayrılıkları, farklı aday adaylarının arkasında saf tutma durumu artık bitmiştir. Tüm Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir ayrı gayrıya girmeden adaylarımızın arkasında kenetlenmelidir. Bize yakışan budur. Parti terbiyesi de zaten bunu gerektirir. Biz şahsi ikbali için değil, ülkesi, milleti ve partisi için yanıp tutuşan insanlarız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X