Babalar da bebeklerini emzirebilecek

Japonya merkezli bir teknoloji şirketi babaların da yeni doğan bebeklerini emzirebilmesi için ‘bebek emzirme cihazı’ geliştirdi. Bebek bakımında annelerin üzerindeki yükü azaltmayı amaçlayan yeni cihaz babalar için giyilebilir şekilde tasarlandı.

Babalar da bebeklerini emzirebilecek

Japon teknoloji şirketi tanıtımını yaptığı emzirme cihazı babaların da emzirme sürecine katılmasını sağlamak için üretildi. Bebeğin yeme alışkanlıklarını bozmaması için kadın memesine benzetilerek dizayn edilen giyilebilir emzirme cihazları, sütün saklanması için özel bir kap ve meme ucuyla donatıldı. Önceden anneden alınan süt, cihaza konularak babanın bebeği beslemesi sağlanıyor.

Cihaz ayrıca bebeğin uyku ve beslenme rutinini izleyerek ebeveynlerin verileri kontrol etmesine olanak sağlıyor. Şirket yetkilileri cihazın yeni doğum yapmış annelerin de uyku sorununu en aza indirmesini ve bebeklerin beslenme ile uyku düzenlerinin ebeveyn stresine neden olmasının önüne geçmesini umuyor.

babalar.jpg

babalar2.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X