Bade İşçil, Ufak Tefek Cinayetler’deki rol arkadaşının eski sevgilisiyle mi birlikte?

Bir süre önce ekrana veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bade İşçil’in, birlikte kamera karşısına geçtiği rol arkadaşının eski sevgilisi ile birlikte olduğu iddiası, gündeme bomba gibi düştü!

Bade İşçil, Ufak Tefek Cinayetler’deki rol arkadaşının eski sevgilisiyle mi birlikte?

Gökçe Bahadır ile Efe Duru’nun beraberliği geçen aralık ayında noktalanmıştı. Efe Duru’nun, ayrılıktan iki ay sonra Bahadır’ın ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil’le görüşmeye başladığı konuşuluyor

İkilinin geçen günlerde Bağdat Caddesi’ndeki bir İtalyan restoranında baş başa yemek yerken görülmesi de yeni aşk iddialarını güçlendirdi.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, 31 Mayıs 2013’te nikah masasına oturmuştu. 8 Ağustos 2014’te oğulları Azur dünyaya gelmişti. Ama çift, magazin gündemini haftalarca meşgul eden kavga sonucu Haziran 2016’da boşanmıştı.

‘FAKİRE TİPİM MÜSAİT DEĞİL’

Bade İşçil geçen günlerde ”Dizilerde hep zengin kızı oynuyorum. Fakire tipim müsait değil herhalde” demişti. Bu sözler, sosyal medyada büyük eleştiri toplamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X