Bağ evinde kanlı gece

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2 kişi, akşam beraber oturdukları arkadaşlarının boğazını kesti. Olaydan sonra şahıslardan biri yaralanan arkadaşını hastaneye götürürken, diğeri ise kayıplara karıştı. Polisin yakaladığı zanlı tutuklandı. 

Bağ evinde kanlı gece

İHA’nın haberine göre olay Mudanya ilçesi Çepni yolu mevkiinde bulunan bir bağ evinde meydana geldi.

Akşam beraber oturan F.Ş., S.C. ve Volkan S. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve S.C. sinirlerine hakim olamayarak arkadaşı Volkan S.’yi boğazından bıçakladı.

Olaydan sonra F.Ş. arkadaşı Volkan S.’yi arabaya bindirerek Mudanya merkeze götürdü ve çağırdığı ambulansla hastaneye yetiştirdi.

Ağır yaralanan Volkan S. Mudanya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

Konuyla ilgili harekete geçen Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri zanlının yakalanması için çalışmalara başladı.

Volkan S.’yi hastaneye yetiştiren F.Ş’yi gözaltına alan ekipler, F.Ş’nin ifadelerinden S.C.’nin kimliğine ulaştı.

YAKALANIP TUTUKLANDI

Kayıplara karışan S.C.’yi de kısa sürede yakalayarak gözaltına alan ekipler 2 şahsı emniyetteki ifadelerinin ardından adli makamlara sevk etti.

Şahıslardan S.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken F.Ş. serbest bırakıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X