Bahçeli: CHP Genel Başkanı siyaseten iflas etmiştir

Eskişehir’de konuşan MHP lideri Bahçeli, “CHP Genel Başkanı siyaseten iflas etmiştir. YPG ile poz vermekten HDP ile kol kola girmekten Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktan başka bir şey yapmamaktadır” dedi.

Bahçeli: CHP Genel Başkanı siyaseten iflas etmiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir’de düzenlenen Cumhur İttifakı toplantısında konuştu.

Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Zillet gibi inkarcı değiliz. Çalışmaları yok saymayız. Allah’tan korkar kuldan utanırız. Eskişehir’de kutlu bir değişim vakti gelmiştir. Nöbet sırası Cumhur İttifakı’ndadır. Eskişehir onurludur, HDP ile ittifak yapan CHP’yi affetmeyecektir. PKK’ya el uzatan YPG’ye umut bağlayan FETÖ’cülerle görüşen zillet ittifakını sırtından atacaktır. CHP Genel Başkanı siyaseten iflas etmiştir. YPG ile poz vermekten HDP ile kol kola girmekten Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktan başka bir şey yapmamaktadır. CHP işgal edilmiş, emperyalistlerin çekim alanına girmiştir.

Türkiye’yi yıktırmayız, Türkiye’yi böldürmeyiz. Türk vatanını zalimlere teslim etmeyiz. Türkiye’de Kürdistan diye bir yer yoktur olmayacaktır. Milli mücadeleyi boşuna mı verdik. CHP Genel Başkanı katıldığı bir TV programında onlar bize mi saldıracak diye soruyor. Sonra ben böyle bir şey söylemedim diyor. Kıvırmada üstüne yok. Saptırmada ve inkarda eline su dökecek yok. Yüzü var kızarmıyor, gözü var yaşarmıyor. Kalbi var çarpmıyor. Yalan, ruhlarına işlemiş. Boş konuşuyorlar, yalan konuşuyorlar.

Utanmadan siyasi ahlakımıza ve milliyetçiliğimize laf ediyorlar. Cumhur İttifakı Türkiye diyor, zillet ittifakı Kürdistan hayali kuruyor. Türkiye’nin beka sorunu olmadığını söyleyenler belanın ta kendileridir. Biz belanın değil bekanın yaşatılmasını hedefliyoruz. Türkiye çok ciddi bir beka sorunu ile karşı karşıyadır. Vatanımızı içine alan husumet giderek daralmaktadır. Risk ve tehditleri ortadan kaldırmak hepimizin temel önceliğidir. Türkiye hepimizin ortak vatanıdır. Şunu bilmek lazımdır ki; dünyanın gözü üzerimizdedir.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X