Bahçeli: Hepsini şaşkına çevireceğiz

MHP lideri Bahçeli, “Varsın başkaları ihanet ittifakıyla avunsun, FETÖ ittifakından medet umsun. Biz ‘cumhur’ diyeceğiz, ‘cumhuriyet’ diyeceğiz. Biz Türkiye’nin ittifak ve iradesiyle hepsini şaşkına, alayını sudan çıkmış balığa çevireceğiz.” dedi.

Bahçeli: Hepsini şaşkına çevireceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kayseri Bölge İstişare Toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, “Varsın başkaları ihanet ittifakıyla avunsun, FETÖ ittifakından medet umsun, zillet ittifakına umut bağlasın. Biz ‘cumhur’ diyeceğiz, ‘cumhuriyet’ diyeceğiz. Biz Türkiye’nin ittifak ve iradesiyle hepsini şaşkına, alayını sudan çıkmış balığa çevireceğiz.” dedi.

Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti:

“Teröristlerin barınak ve sığınakları yeryüzünden silinmelidir. Kandil ve çevresi tamamen yok edilmelidir. Türk bayrağı, nasıl Afrin’e dikildiyse aynısı da Kandil’de de yapılmalıdır. Zaman, ihanetin kökünü kurutma, kahramanlık zamanıdır, devir Türk devridir. Türkiye terör sorunundan kurtarılmalıdır. Başka yol ve çare yoktur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X