Bahçeli’den ‘Melih Gökçek’ açıklaması

MHP lideri Bahçeli, Melih Gökçek’in yerel seçimlerde partisinin Ankara adayı olarak gösterileceği iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Bahçeli’den ‘Melih Gökçek’ açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da, Osmaniye Vakfı’nın etkinliğinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

GÖKÇEK ADAY GÖSTERİLECEK Mİ?

”Sayın Gökçek’e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP’de de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Bunların hepsini dinliyoruz değerlendiriyoruz. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP’ye şeref kazandırır.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Bir önerge verilmiştir. Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüştüklerini saklı tutmak suretiyle Meclis araştırmasına gerek görmemiştir çekimser oy kullanmışlardır. Bu ekonomik şartlarda ısrarcı değiliz.

İSTANBUL ADAYI BELLİ Mİ?

Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul’da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X