Bakan İslam Bursa’da açıklamalarda bulundu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, panik butonuyla ilgili açıklama yaparak, “Sistemi gözden geçiriyoruz. Panik buton uygulamasında pilot uygulamalar sona ermek üzere. Gözden geçirirken, dünyada bu amaca yönelik çok daha gelişmiş sistemler ku

Bakan İslam Bursa’da açıklamalarda bulundu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sheraton Otel’de gerçekleştirilen Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan İslam, “Sistemi gözden geçiriyoruz. Panik buton uygulamasında pilot uygulamalar sona ermek üzere. Gözden geçirirken, dünyada bu amaca yönelik çok daha gelişmiş sistemler kullanılıyor. Kendimizi ona göre revize etmeye çalışıyoruz. Türkiye’de de aslında Adalet Bakanlığı’nda denetimli serbestlik kapsamında kullanılan bir sistemdir. Acaba bizim bakanlığımızda bunu kullanabilir mi diye Adalet Bakanlığımızla bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Revize edilmesi gereken durumların olabileceğini anlatan İslam, “Her ile ve konulara göre değişebiliyor. Hayati özelliği yok bunların. Yani, bunu yapmadığımız için çok kötü durumdayız diyebileceğimiz şeyler karşılaşmıyoruz. Ama küçük dokunuşlarla sistemi çok daha mükemmel hale getirmenin mümkün olduğunu görüyoruz. Bütün konuları düşünürseniz, her birinde küçük bir iyileştirme yapsanız, bütünde çok büyük bir iyileştirme yapmış oluyorsunuz. Böyle durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X