Bakan Yardımcısı Güven’den Şehir Hastanesi’ne ziyaret

Açılışı için gün sayılan Şehir Hastanesi’nde son hazırlıklar tamamlanırken sağlık alanının üst düzey isimleri incelemelerini sürdürüyor.

Bakan Yardımcısı Güven’den Şehir Hastanesi’ne ziyaret

Bu kapsamda son olarak Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven, yapımı tamamlanan Bursa Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Güven’e Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Arslan ve Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sait Çelebi de eşlik etti. Bin 355 yatak kapasitesi 6 farklı branş hastanesi ile hizmet vermeye hazırlanan Şehir Hastanesi’ni ziyaret eden Bakanlık heyeti hastanenin poliklinikleri, ameliyathaneleri, hasta odalarını, laboratuvarları ve diğer birimleri inceledi. 

AÇILIŞA ADIM ADIM…

Bakan Yardımcısı Muhammet Güven,  Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte Bursa’da  sağlık hizmet sunumunun daha dengeli hale geleceğini söyledi. Güven, “Şehir Hastanemiz Bursa’da en özellikli ameliyatların yapılacağı, nitelikli sağlık hizmetlerinin bir arada verileceği merkez konumunda olacak. Her birimiyle uluslararası standartlarda, en yüksek kalitede sağlık hizmet sunumu gerçekleştirilecek” diye konuştu. Yapımının tamamlandığını belirten Güven, ‘Hastanemiz hizmete girmeden önce en ince ayrıntısına kadar planlamamızı ve hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tüm bunları eksiksiz bir şekilde yerine getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız ve hasta kabulüne başlayacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X