Bakandan Alinur Aktaş’a Millet Bahçesi telefonu…

Atatürk Stadyumu alanına yapılacak Millet Bahçesi projesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sahip çıktı. Bakan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı arayıp, “Siz projeyi gönderin, yapımını biz gerçekleştireceğiz” dedi.

Bakandan Alinur Aktaş’a Millet Bahçesi telefonu…

Bu arada Büyükşehir’a ait gayrimenkulların satışı için de İller Bankası devreye girdi. Aktaş, “BUSKİ’nin aylık 11 milyon lira lira, Büyükşehir’in ise 22 milyon lira civarında geri ödemelerinde elimiz rahatlayacak” dedi.

Konuyla ilgili detayları Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın bugünkü köşesine taşıdı.

Millet Bahçesi’ni bakanlık üstlendi

Müjdeyi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş verdi.

Atatürk Stadyumu Meydanı’nın Millet Bahçesi’ne dönüştürme kararının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda burada bir takım düzenlemeler yapılması gündeme gelmişti.

Millet Bahçesi olarak faaliyet gösterecek eski Atatürk Stadyumu’nun bulunduğu alanının düzenleme maliyetini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üstlendi.

Başkan, söz konusu proje için Bursa ziyaretinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sunum yapmıştı.

Olay Televizyonu için gerçekleşen program çekiminin hemen ardından Başkan’ın çalan telefondan Ankara’nın projeyi üstelendiğine ilişkin haber geldi. Başkan Aktaş da gelişmeyi sıcağı sıcağına bizimle paylaştı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X