Bakan’dan stadyum için destek

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun ne zaman uluslararası müsabakalara hazır olacağıyla ilgili soruya yanıt verdi.

Bakan’dan stadyum için destek

Bursa’ya kazandırılacak 85 milyon liralık spor yatırımları ile ilgili protokol Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görkemli bir törenle imzalandı.

Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal, imza töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun ne zaman uluslararası müsabakalara hazır olacağı sorusunu yöneltti. 

Özdal, Bakan Kasapoğlu’nun açıklamalarını bugünkü köşesinden okuyucularıyla paylaştı.

Bakan Kasapoğlu’ndan stadyum sözü

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile dün tanıştık.

İlk izlenimim, son derece pozitif ve mütevazı oluşuydu.

Protokoller imzalandıktan sonra, Bursa’dan gelen gazetecileri yanına davet ederek, “Sizlerle bir fotoğraf çektirelim” dedi.

Daha sonra gördüm ki, Bakan Kasapoğlu Bursa basınıyla çektirdiği fotoğrafı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın internet sitesine de koydurmuş.

Bakan Kasapoğlu ile ayaküstü de olsa soru sorma imkanı buldum.

Kasapoğlu’na Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun (Timsah Arena) ne zaman uluslararası müsabakalara hazır olacağını sordum.

Öyle ki A Milli Futbol Takımı, Konya başta olmak üzere  Anadolu kentlerinde resmi maçlar oynamasına rağmen, Büyükşehir Belediye  Stadyumu hazır olmadığı için uluslarası organizasyonlara ev sahipliği yapamıyor.

Bakan Kasapoğlu şu yanıtı verdi:

Mustafa Özdal’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X