‘Bakireliğini kaybettin mi?’ sorusuna fenomen Merve’den bomba cevap

Ünlü futbolcuların mesajlarını ifşa ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram hesabından bakireliği hakkında gelen bir soruya cevap verdi.

‘Bakireliğini kaybettin mi?’ sorusuna fenomen Merve’den bomba cevap

Aylar önce Beşiktaş’ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia eden ve sonrasında futbolcu Emre Aşık’ın attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelen fenomen Merve Taşkın, Instagram hesabından gelen “Bakireliğini kaybettin mi?” sorusunu yanıtladı.

“ÖLENE KADAR BAKİREYİM”

Cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Merve Taşkın, geçtiğimiz sene Instagram hesabından bir paylaşım yaparak”Artık bakire değilim, merakımdan yaptım.” demişti. Bu açıklamasıyla uzun süre adından söz ettiren Taşkın, bu sefer de bir takipçisinin “Bakireliğini gerçekten kaybettin mi?” sorusuna cevap verdi. Taşkın, paylaşımında “Bakireyim. Yani bilimsel olarak bakireyim. İlk ilişkimden sonra kadın doğum uzmanına gitmiştim ve esnek olduğumu ve bunun çok nadir olduğunu, normal doğum yapana kadar bakire kalacağımı söyledi. Ölene kadar bakireyim yani” dedi.

fenomen-merve-taskin-bakireligini-kaybettin-mi-12604624_67_m.jpg

FUTBOLCULARI İFŞA EDEREK GÜNDEME GELMİŞTİ

Merve Taşkın, YouTube kanalı üzerinden yayınlanan bir programda Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius ile buluşup zaman geçirdiklerini söylemişti. Merve Taşkın, son olarak geçtiğimiz ay futbolcu Emre Mor’un kendisine attığı mesajlarını ifşa etmiş sonrasında da yakın arkadaş olduklarını söylemişti.

fenomen-merve-taskin-bakireligini-kaybettin-mi-12604624_7301_m.jpg

fenomen-merve-taskin-bakireligini-kaybettin-mi-12604624_2890_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X