‘Bakireyim’ açıklaması yapan Merve, 3 tane gebelik testi paylaştı

Instagram’dan yaptığı “Hala bakireyim” açıklamasıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, bu sefer de 3 tane gebelik testi paylaştı.

‘Bakireyim’ açıklaması yapan Merve, 3 tane gebelik testi paylaştı

Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius’un kendisine mesaj atmasından sonra buluştuklarını söyleyerek adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, paylaşımlarıyla takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Taşkın, son olarak Instagram hesabından 3 adet gebelik testinin fotoğrafını paylaştı.

“HALA BAKİREYİM” DEDİKTEN SONRA GEBELİK TESTİ PAYLAŞTI

Verdiği cesur pozlar ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Merve Taşkın, önceki gün Instagram’dan takipçilerinin sorularını yanıtladı. Cinsel tercihi hakkında “Aseksüelim ve hala bakireyim” diyen Merve Taşkın, bu sefer de 3 tane gebelik testi fotoğrafı paylaştı.
 

6-008.jpg

TESTLERDEN BİRİ POZİTİF ÇIKTI

3 farklı gebelik testini yan yana koyan Merve Taşkın, “Hamile olan bir adım öne çıksın” notunu yazdı. Taşkın’ın paylaştığı testlerin ikisi negatif bir tanesi ise pozitif yani hamile olduğunu gösteren çift çizgi olması da dikkatlerden kaçmadı. Yapılan testlerin ise henüz kime ait olduğu bilinmiyor.

i4-001.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X