Bakyapı’dan 1,4 milyar liralık yatırım

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, devam eden projeler ile birlikte 2019 Nisan ayına kadar 1 milyar 450 milyon liralık yatırım ile 4 bin 100 adet ticari alan ve konutu Bursa’ya kazandıracaklarını kaydetti.

Bakyapı’dan 1,4 milyar liralık yatırım

ASLIHAN AYDIN

Bakgör, Podyum Davet’te düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, ‘Huzurlu Yaşam Alanları’ sloganı ile yatırımlarına devam ettiklerini söyledi.

Hayata geçirilen ve devam eden projelerin 50’ye dayandığına dikkat çeken Bakgör şunları kaydetti: “Konut üretimimiz toplamda 15 bine yaklaştı. Satışlardan memnunuz.

Bakyapı Group olarak satış odaklı kampanyalarımız devam edecek. En son düzenlediğimiz kampanyada konut almak isteyen vatandaşlarımıza 84 ay yüzde sıfır faiz imkanı sunduk. Kampanyamız yoğun ilgi gördü. Şubat ayından bu yana, 3 ay boyunca süren kampanyada 310 dairenin satışını tamamladık.

2017 Nisan ayından itibaren sürdürülen inşaat çalışmaları ile birlikte tüm projeler tamamlandığında, 2019 nisan ayına kadar 1 milyar 450 milyon liralık yatırım ile, 300 adedi ticari alan olmak üzere 4 bin 100 adet bağımsız bölümü Bursa’ya kazandırmış olacağız.”

BELİRSİZLİK ORTADAN KALKTI

Erken seçim ile ilgili görüşlerini de açıklayan Veysel Bakgör, kararın belirsizliğin ortadan kalkması adına olumlu bir gelişme olduğunu savundu. Seçim sonrası herkesin önünü görebileceğini ifade eden Bakgör, “Herkes daha farklı heyecan ile işine devam edecek” dedi.

2017 yılı başında hükümetin bir dizi düzenleme, fırsatlar sunduğunu dile getiren Bakgör, “Gerçekten çok ciddi destek oldu. Her kesim şapka çıkardı. Şimdi yabancı satışlarını daha da hareketlendirecek özel hareketler var” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X