BAL gibi kazandılar!

9. Grup’ta yer alan ekiplerimizden Zaferspor, Bursa Yıldırımspor ve Yenişehir Belediyespor, rakiplerini geçerken, Gülbahçespor deplasmandan 1 puanla döndü.

BAL gibi kazandılar!

RECAİ UYSAL

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 6. hafta mücadeleleri tamamlanırken, ekiplerimiz dün oynanan maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 4 takımımızın yer aldığı 9. Grup’ta yüzümüzü Zaferspor, Bursa Yıldırımspor ve Yenişehir Belediyespor güldürürken, Gülbahçespor ise haftayı 1 puanla kapattı. Ligde üst gruptan kopmak istemeyen Zaferspor, Atıcılar 3 Sahası’nda Arifiye Kalaycı ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, taraftarı önünde ilkyarıyı Metin ve Erhan’ın golleriyle 2-0 önde tamamlarken, rakibini de bu skorla mağlup etmeyi başardı. Bursa ekibi aldığı bu galibiyetle play-off umutlarını korudu.

SADECE GÜLBAHÇE

Bu sezon ligde ilk kez mücadele eden Bursa Yıldırımspor ise Minareliçavuş Sahası’nda karşılaştığı Vefaspor’u ilkyarısını 1-0 geride kapattığı maçta Mustafa ve Emrah’ın golleriyle 2-1 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını korudu. Yine bu sezon ilk kez mücadele ettiği ligde 2 galibiyeti bulunan Yenişehir Belediyespor, deplasmanda ikinci sırada yer alan Beyoğlu Yeniçarşı’yı Mert’in golüyle 1-0 yenerken, 87’de kaleci Eyüp penaltı kurtararak galibiyette önemli rol oynadı. Gülbahçe ise deplasmanda Hendekspor karşısında sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X