Balıkesirliler Şehitlerini Bekliyor

Balıkesir’de, binlerce vatandaş, Hakkari’nin Dağlıca kırsalında meydana gelen terör saldırısında şehit olan Deniz Göçkün’ün cenazesini bekliyor.

Balıkesirliler Şehitlerini Bekliyor

Balıkesir’de, binlerce vatandaş, Hakkari’nin Dağlıca kırsalında meydana gelen terör saldırısında şehit olan Deniz Göçkün’ün cenazesini bekliyor. Cenazenin bugün kalkacağını bekleyen vatandaşlar, tarihi Zağnos Paşa Camii’ne akın etti. Dağlıca’da şehit olan 16 askerden birisi olan Astsubay Çavuş Deniz Göçkü’nün na’şı henüz Balıkesir’e ulaşmadı. Ankara Adli Tıp Kurumunda işlemleri devam eden şehit cenazesi Balıkesirli vatandaşlarca bekleniyor. Cenazenin bugün öğle namazını müteakiben kaldırılmasını bekleyen vatandaşlardan Mustafa İşmen, “Şehit cenazesi için buradayız. İçimiz yanıyor, uykumuz uyku değil, yediğimiz, içtiğimizin tadı yok. Söylenti çok, ama sabırla bekliyoruz” dedi. Şehit cenazesini yalnız bırakmamak için geldiğini söyleyen Şengül Kocabaş ise, “Çok üzgünüz, birisi kalkmadan diğerinin haberi geliyor. Evde duramıyoruz, göz yaşları içinde haberleri seyretmekten yorulduk artık. Terör bitsin, analar ağlamasın. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Buna sebep olanlar kahrolsun” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X