BALKANTÜRKSİAD gençlerle büyüyecek

(BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan, derneğin BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleştirilen ‘13’üncü İş Geliştirme Toplantısı’ndaki konuşmasında üyeler arasında sosyal ve ticari ilişkileri arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

BALKANTÜRKSİAD gençlerle büyüyecek

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan, derneğin BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleştirilen ‘13’üncü İş Geliştirme Toplantısı’ndaki konuşmasında üyeler arasında sosyal ve ticari ilişkileri arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Dernek faaliyetleri ve projelere yönelik bilgiler veren Tunakan, ‘’Bilişim grubumuzun bir yıldır üzerinde çalıştığı mobil aplikasyonumuz yakında üyelerimizin kullanımına sunulacak.

Bu uygulama ile üyelerimiz arasındaki iletişim daha da kolay ve sağlıklı hale gelecek” dedi. İkinci nesil üyelik konusunda da açıklamada bulunan Tunakan, ‘’Başlattığımız 2’inci nesil üyelik projemize olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Bu proje ile gençleri BALKANTÜRKSİAD ailesine katarak daha da büyüyeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X