BALKANTÜRKSİAD’dan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı’na ziyaret

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) göreve yeni başlayan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u ziyaret etti.

BALKANTÜRKSİAD’dan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı’na ziyaret

Bursa Adalet Sarayı’ndaki makamında gerçekleşen ziyarete BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Balkantürk Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Naci Şahin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a yeni görevinde başarılar diledi. Bursa’nın kozmopolit yapısının yanında, tarihsel dokusu, kültürel zenginliği ve sanayideki gücüyle ülkenin önemli şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Tunakan şunları söyledi: “Bursa, yoğun göçmen nüfusuna ev sahipliği yapan bir şehir. BALKANTÜRKSİAD da Bursa ve çevresinde Balkan göçmenlerini bünyesinde bulunduran, Balkan camiasının önemli bir sivil toplum kuruluşu. Hem iş adamı kimliğimizle hem de Balkan göçmeni olmamızın verdiği sorumlulukla Balkanlar ve Bursa için çalışmayı sürdürüyoruz.”

 

Balkantürk Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Naci Şahin de Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, BEV’in yaptığı faaliyetler hakkında da bilgilendirme yaptı. Şahin, BEV’in öğrencilere verdiği burslar, çelenk hizmetleri ve Balkanlar ile Bursa’daki üniversiteler arasında gerçekleştirdikleri etkileşimle eğitime katkı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş da Balkan göçmenlerinin çalışkan, disiplinli ve renkli bir topluluk olduğunu belirtirken, BALKANTÜRKSİAD ve BEV’e başarılı çalışmaları için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X