Bana ‘git’ deseler 1 dakika durmam!

Samet Aybaba, kadroya almadığı oyuncuların kendilerine kulüp bulmamalarından şikayetçi.

Bana ‘git’ deseler 1 dakika durmam!

Özlüce’de çalışan futbolcuların istenmedikleri halde ısrarla kaldıklarını söyleyen Samet Hoca, “Gitmelerini istiyoruz ama hiçbirinden ses çıkmıyor. Herhalde,  -gerekirse oynamam 3 yılda kazanacağımı 1 senede alırım- diyor” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Afyonkarahisar kampından, kadroya almadığı oyunculara sert mesaj gönderdi…

“Ben istenmediğim yerde bir dakika durmam ama bu arkadaşlara -gidin- dememize rağmen hiçbirinden ses çıkmıyor” diyen tecrübeli teknik adam, kulüplerin, oyunculara fazla para vermelerinin cezasını çektiğini söyledi. Futbolcuların büyük paralar kazandığına dikkat çeken Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

3’TE 1’İNİ ALAMAZ

“Kadroya almadığımız oyuncular Özlüce’de çalışıyor. Özlüce’de 6 milyon Euro yatıyor anlayacağınız. Kembo 1 milyon Euro’nun üstünde, Necid 900 bin Euro… Gitmelerini istiyoruz ama kimsenin niyeti yok gibi.

Başka takıma gitseler şu an kazandıkları paraların üçte birini alamayacaklarını düşünüyorlar herhalde. maalesef böyle bir düzen var Türkiye’de. Futbolcu, -gerekirse oynamam 3 yılda kazanacağımı 1 senede alırım- diyor.”

NİYE DURAYIM Kİ?

“Oynayarak değer kazanacağını düşünmüyor.  Bakın bizim şuan mevcut kadromuza büyük para alan futbolcu sayısını düşürdük. 6’dan fazla yoktur.

Eğer bir oyuncu istenmiyorsa veya gitmek istiyorsa bunun şartlarını yerine getirmeli. Bana biri -seni istemiyoruz- dese niye durayım ki? Kimsenin kimseyi huzursuz etmeye hakkı yok. Kendine kulüp bulacak ve gidecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X