Banu Tümer: Kent için göreve talibiz

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 25 Şubat günü yapılacak olan 17. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda, Aktif Mimarlar Grubu’nun başkan adayı Banu Bayrak Tümer oldu.

Banu Tümer: Kent için göreve talibiz

Akademik Odalar Birliği’nde yönetim kurulu adaylarıyla birlikte açıklama yapan Tümer, “Bizler mimarların, mimarlığın ve içinde yaşadığımız kentin problemlerini bilen ve bu konuda kaygıları olduğu kadar çözüm önerileri de olan mimarlarız. Bu bağlamda ulaşım, plansız yapılaşma, tarihi ve doğal dokunun hızla tahrip olması gibi kente ait problemleri de, üyelerimizin yaşadığı problemleri de görüyor ve çözüm önerisi sunmak istiyoruz” dedi. 

Yerel yönetimlerle birlikte özellikle plansız yapılaşma, ulaşım problemleri, tarihi ve doğal dokunun korunması için “ortak akıl” aracılığıyla projeler ve çözümler üreteceklerini belirten Tümer, “Birlikten güç doğacağını biliyoruz. Yanımızdaki kadar güçlü olduğumuzun bilincinde, ayrıştırıcılığın karşısında durarak üyelerimiz ve odamızın hem kendi içlerinde hem de birbirleri ve kentimiz ile diyaloğunun güçlenmesi için çalışacağız” diye konuştu. 

“Serbest, özel sektör ve kamuda ücretli çalışan tüm meslektaşlarımızın yaşadığı problemler için çözüm yolları üreteceğiz” diyen Tümer, “Kamuda taşeron olarak çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları için belediyelerle görüşeceğiz. Özel sektörde ücretli çalışan mimarların yasal haklarının takipçisi olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X