Barcelona maçında bomba paniği!

Euroleague C Grubunda oynanan Panathinaikos-FC Barcelona Regal maçında yapılan bomba ihbarı paniğe neden oldu.

Barcelona maçında bomba paniği!

Karşılaşma esnasında alınan telefon ihbarı sonucu maç yarıda bırakıldı. Salonda bomba olduğu ve 1 saat içinde patlayacağı ihbarını alan güvenlik güçleri salonu boşalttı. Ardından maçın dondurulduğu ve resmi erteleme kararının bugün verileceği açıklandı. Bomba ekiplerinin salona gelmesi beklenirken bu esnada bir grup Panathinaikos taraftarının salondan ayrılmaması ve tezahüratlara devam etmesi ise şaşırttı. Maçın ilk yarısı 23-40 FC Barcelona Regal üstünlüğü ile tamamlanmıştı. 

BOMBA İHBARI ASILSIZ ÇIKTI

Euroleague C Grubunda oynanan Panathinaikos-FC Barcelona Regal maçı yapılan bomba ihbarı ile durduktan sonra  ihbarın asılsız olduğu ortaya çıkınca mücadele kaldığı yerden devam etti.

Salonda bomba olduğu ve 1 saat içinde patlayacağı ihbarının gelmesi üzerine salon boşaltılmış ve mücadele dondurulmuştu. Fakat daha sonra ihbarın asılsız olduğu orta çıktı ve mücadele kaldığı yerden devam etti. Taraftarların da bir kısmı geri gelerek maçı izlemeye devam etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X