Barış Pınarı’na esnaftan tam destek

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı taşıyan ‘Barış Pınarı Harekatı’na esnaf temsilcilerinden destek geldi.

Barış Pınarı’na esnaftan tam destek

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, harekata ilişkin açıklamasında, Türk milletinin kimsenin toprağında gözü olmadığını söyledi. Teröre hiçbir zaman geçit verilmeyeceğinin altını çizen Palandöken, ‘’Toprağımızda gözü olanlara da en iyi dersi Türk Silahlı Kuvvetlerimiz vermekte geç kalmaz. Allah bu harekatta görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiklerimizin yanındayız” dedi. Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdülkadir Akgül de, esnafın duasının Mehmetçikle olduğunu ifade ederek, vatanın ekmekten, dükkandan ve siftahtan önce geldiğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X