Bariyer otomobilin camından ok gibi saplandı

Samsun’da hemzemin geçitte trenin geçişi sırasında inen bariyerin otomobilin önce camından ok gibi saplanıp şoför mahallenin yan camından dışarı çıkması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü emniyet kemeri takılı olduğu için kazayı yara almadan atlat

Bariyer otomobilin camından ok gibi saplandı

Kaza, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Belediyeevleri istikametinden Cumhuriyet Meydanı istikametine seyir eden Ömer Lütfi Yavuz idaresindeki 34 GB 5935 plakalı otomobil, hemzemin geçide yaklaştığı sırada Devlet Demir Yolları’na (DDY) ait yük treninin geçişi için yol ortasındaki bariyer indi. Beriyeri son anda fark eden araç sürücüsü frene basınca yağmur yağışı dolayısıyla kaygan zeminde aracıyla savruldu. Otomobilin çarptığı bariyer ok gibi ön camdan girip şoför mahallindeki yan camdan dışarı çıktı.

 

Araç sürücüsü Ömer Lütfi Yavuz, emniyet kameri takılı olduğu için kazayı yara almadan atlattı. Olayı yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bariyeri keserek aracın içinden çıkarttı. Trafik polisi de karayolunu araç trafiğine kapatıp yük treninin kontrollü bir şekilde geçişini sağladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X