Başakşehir değil sanki Uludağ!

Başkan Ali Ay, Karşılaşmanın bugün de oynamasının tehlikede olduğunu söyledi

Başakşehir değil sanki Uludağ!

Hava şartlarının görüş mesafesini etkilediğini ifade eden Başkan Ay, “Hakem vereceği kararlar yanlış olur diye böyle uygun gördü. Biz de onay verdik” dedi. 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, iptal olan Başakşehir maçı ile ilgili açıklamalar yaptı. Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kritik 90 dakikada takımı yalnız bırakmama kararı alan Başkan Ay, “Maalesef olumsuz hava şartları görüntüyü ve görüş mesafesini de engellediği için ertelendi. Hakem, -vereceği kararlar yanlış olur- diye böyle uygun gördü. Biz de onay verdik” diye konuştu. 

UZAĞI GÖREMİYORUZ

Karşılaşmanın yarına ertelendiğini ancak yine İstanbul’da kar yağışının beklendiğinin altını çizen Ali Ay “İstanbul’da yarında (bugün) kar yağışı bekleniyor. Ne olacak tam bilmiyorum. 5 kilometre ötede bir şey yok. Sanki burası Uludağ’ dedi. Başkan Ali Ay’ın, yönetici arkadaşlarıyla birlikte İstanbul’da kaldığı öğrenildi.

GÖRÜŞÜ ETKİLEDİ

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da, ‘Zemindeki kar değil görüş mesafesi mücadeleyi ve hakemin kararını etkilendi. Böyle bir karar alındı. Yarın (bugün) artık maçla ilgili duruma hakem ve federasyon karar verecek” diye konuştu. Gümüşdağ ayrıca, Bursaspor’un kendisi için ayrı bir önem taşıdığını kaydederek, ‘Benim çocukluğum Zafer mahallesinde geçti… Bursaspor çok sevdiğim bir kulüp’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X