Başarı sizden destek bizden

İnegölspor kampını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘İnşallah başarılarla dolu bir sezon olur’ diyerek takıma moral verdi. 

Başarı sizden destek bizden

Büyükşehir Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı ekibi ziyaret ederek başarı diledi. İnegöl’ün futbolu çok sevdiğini ifade eden Başkan Aktaş, “İnşallah güzel, bereketli, galibiyetli ve başarılarla dolu bir sezon olur. Bizler de elimizin elverdiğince destek ve katkı vereceğiz. Eminim ki inşallah hem kazançlı çıkacaksınız hem İnegölspor’u başarıya taşıyıp, kendinizin de geleceği adına inşallah önemli bir süreci burada gerçekleştireceksiniz” dedi. 

SEZON SONUNA KADAR BİTER

İnegölspor’a yapmayı planladıkları tesisi sezon sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını da kaydeden Aktaş, şunları söyledi: ‘Geciken bir tesis var. 1. etap bitmişti. 2. etabın bugünlerde ihalesine çıkılacak. Yaklaşık 16-17 milyonluk bir iş. İnşallah tesisi sezon sonuna kadar bitirip, teslim etmeyi çok arzu ediyoruz. İsmail kardeşimiz de, teknik heyetteki arkadaşlarımızda bu şehrin çocukları. Heyecanınızı muhafaza ederseniz, istikrarlı süreci takip ederseniz, hedefe ulaşmamak için hiç bir gerekçe yok.”

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan’la birlikte İnegölspor’un kulüp tesislerini ziyaret eden Başkan Aktaş, oyunculara güvendiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X