Başbakan Davutoğlu, Aydın Adaylarını Tanıttı

AK Parti’nin Aydın milletvekili adayları, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara’da düzenlenen törenle tanıtıldı. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Dav…

Başbakan Davutoğlu, Aydın Adaylarını Tanıttı

AK Parti’nin Aydın milletvekili adayları, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara’da düzenlenen törenle tanıtıldı. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen 1 Kasım Seçimleri Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda AK Parti Aydın milletvekili adaylarını tanıttı. Başbakan Davutoğlu, sırasıyla kürsüye çağırdığı AK Parti Aydın milletvekili adayları Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, Ersin Esenlik, Metin Yavuz, Hilmi Yıldırım ve Hakan Çağlar Erürker’i tanıttıktan sonra AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile birlikte el ele poz verdi. MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN 3 RİCADA BULUNDU Başbakan Davutoğlu, seçim döneminde bazı özel ricaları olduğunu belirterek, Birincisi siyasetimizin felsefesi milletle birlikte siyaset yapmaktır. Siz milletimizin temsilcilerisiniz. Bu yürüyüşte, ’İlk günkü aşkla, haydi Bismillah’ derken milletimizle bağınızı hiçbir şekilde koparmayınız. Milletimize her zaman sahip çıkın. İkincisi, 7 Haziran seçimlerinde bir iç muhasebe yapacağımızı söyledik. Milletimizden aldığımız mesajda, bir erdemliler hareketi olan AK Parti hareketinin yürüyen timsali olacaksınız. Biz de tevazu, aşk, sevda vardır. Bize kibir, şatafat yakışmaz. Her birimiz başta sizinle yola çıkmış nefer olarak ben her biriniz erdemliler hareketinin mensubu olarak siyasi ahlakın gerçek temsilcileri oldunuz. Üçüncüsü AK Parti hareketi Türkiye’de her türlü ötekileştirmeyi, dışlamayı reddederek yola çıktı. Bütün kutuplaştırıcı söylemlere, blok siyasetine karşı sizden ricam milletimizin her bir ferdini kucaklamanızdır. Bu milletin her bir ferdi azizdir, her ferdin onuru sizin ve bizim onurumuzdur. Üslup olarak sadece ve sadece mahfiyet ve muhabbet uslübu kullanacağız. Bizi eleştirenlere en güçlü şekilde karşılık vereceğiz. Bizim üslubumuzda siyasi nezakete aykırı bir tutum olmadı, olmayacak. Üslubumuza uygun olarak hep beraber yolumuzu anlatacağız. Bırakın onlar karalasın, nefret dili kullansınlar, onlara nefret bize muhabbet dili yakışır, onlara şiddet bize rahmet ve bereket yakışır. Aşkı bitmeyen gençler, 1 Kasım’a yürümeye var mıyız?” AK Parti’nin seçim beyannamesini 4 Ekim’de açıklayacağını belirten Davutoğlu, “Aziz gençler, değerli dava arkadaşlarım hazır mısınız? İşte, hiç yorulmayan AK Parti hareketinin mensupları burada. İnşallah, 4 Ekim’de burada seçim beyannamemizi açıklayacağız. 13 yıllık birikim üstünde şimdi nereye doğru 2023’e doğru nasıl bir yol izleyeceğimizi paylaşacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X